Werkwijze MK Producties

MK Producties is een full-service congresorganisatiebureau.

Onze specialisatie is het organiseren van bijeenkomsten waarbij kennisoverdracht de basis vormt, zoals congressen, symposia, workshops en productintroducties. Daarnaast organiseren wij ook met veel plezier feestelijke bijeenkomsten zoals een personeelsfeest, een Incentive of speciaal diner. Sleutelwoorden in onze manier van werken zijn: Persoonlijk, Toegesneden op uw specifieke wensen, Oog voor detail, Professioneel en Kostenbewust.

Met dezelfde mate van zorg stellen wij op maat gesneden programma’s samen voor kleine (25) en grote (≥1.500) gezelschappen. MK Producties organiseert bijeenkomsten tot in het kleinste detail, van uitnodiging tot evaluatie. Daarbij staan persoonlijke aandacht en kwaliteit centraal en nemen wij de volledige verantwoordelijkheid van een perfecte organisatie van u over. Lees meer over MK Producties.

MKMsMantzarisMikeBarber

Vier stappen

Stap 1
Persoonlijk gesprek

In een persoonlijk gesprek worden uw wensen ten aanzien van de bijeenkomst uitgebreid besproken. Alle aspecten van uw bijeenkomst komen daarbij aan de orde, zodat wij een zo gedetailleerd mogelijke en heldere offerte kunnen maken. Daarbij spelen uw budget, de aangegeven kaders en uw persoonlijke wensen en doelstellingen een centrale rol. Essentieel is ook dat u uw bedrijfsfilosofie terug vindt in het eindresultaat, de productie.

Stap 2
Overeenkomst

Na uw goedkeuring op onze gespecificeerde offerte, zullen wij overgaan tot het maken van de benodigde reserveringen en de organisatie van uw bijeenkomst. Daarvoor maken wij een overeenkomst en draaiboek waarin alle aspecten worden afgezet tegen een tijdlijn. Op die manier weet u waar u aan toe bent en in welke fase van organisatie uw project zich bevindt. U weet dan ook precies welke informatie wij op welk moment van u nodig hebben.

Stap 3
Overleg en rapportage

Op gezette tijden zal de voortgang van het project aan u worden gerapporteerd, hetzij schriftelijk dan wel in een productievergadering met alle betrokken partijen. Het is onze doelstelling om alles uit te voeren zoals u dat wilt, waarbij u kunt rekenen op ons deskundig advies. Mochten er onverhoopt tegenvallers zijn, dan wordt u daarvan tijdig op de hoogte gebracht met een voorstel voor het bijsturen van de kosten. Meevallers komen u toe en zijn ook meteen duidelijk door de transparante wijze waarop met uw geld wordt omgegaan. Door deze werkwijze is de eindfactuur ook nooit een verrassing.

Stap 4
Showtime!

Tijdens de bijeenkomst gaan wij als een kameleon op in uw bedrijfsidentiteit, want het gaat om u en uw klanten! Wij zijn de betrouwbare en professionele krachten achter de schermen die zorgen dat uw boodschap overkomt en dat u uw handen vrij heeft om zich te richten op uw gasten.

NB: MK Producties kan de verantwoordelijkheid van het budgetbeheer van u overnemen en zal binnen het geaccordeerde budget opereren.

Binnenkort een congres, event of meeting?

Bel 035-5426745 of 06-24565410 of stuur een offerteverzoek.